Η μπύρα κι εμείς


Είμαστε εδώ!!! 

Γειά χαρά φίλοι και φίλες! Καλωσορίσατε στον καινούργιο διαδυκτιακό κόσμο της μπύρας! Όντας κάτι που έλειπε αρκετά χρόνια απ'το νησί, και ίσως θα μπορούσαμε να πούμε, κάτι πρωτοποριακό για τα Κυπριακά δεδομένα...Η απαρχή μιας καινούργιας προσπάθειας που έχει ως στόχο να κάνει ευκολότερη τη ζωή σε μερικές δεκάδες χιλιάδες λάτρεις της μπύρας. Να μοιράσει τελοσπάντων απλόχερα κάποια χαμόγελα σ'αυτόν τον κόσμο...!! 

Κατανοώντας λοιπόν την έλλειψη μιας τέτοιας ιστοσελίδας, ως «μπυρόβιοι» κι εμεις, ψάξαμε και βρήκαμε αρκετά στοιχεία για το πως λειτουργούν εκτός συνόρων κάποιες άλλες κουλτούρες γύρω απο το συγκεκριμένο θέμα, και είπαμε γιατί όχι...;; Μια δοκιμή ίσως μας πείσει... 

Όσο για το ποιοί είμαστε;; Είμαστε ακριβώς ότι κι εσείς...Λάτρεις της καλής παρέας, εκλεκτικοί στις εξόδους μας, ανοικτοί σε καινούργια πράγματα και προκλήσεις και φυσικά πάνω απ'όλα...Βαθιά ευγνώμονες στους προγόνους μας για την κορυφαία, αναμφισβήτητα, ανακάλυψη της ανθρωπότητας...Την μπύρα!

To «Beercy.com» έχει ως πρωταρχική επιδίωξη να μαζεύει για εσάς στοιχεία και πληροφορίες για όλα τα θέματα που αφορούν τη μπύρα...Αρχίζοντας απο ειδήσεις, αφιερώματα...Μέχρι μπυραρίες, φεστιβάλ! Με λίγα λόγια, μπύρες να θέλετε και όρεξη να' χετε!

Στην Υγειά Μας ... 


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρετε απο πού μπορώ να αγοράσω στην Κύπρο βύνη για να φτίαξω μπύρα

Δημοσίευση σχολίου 

Beer CY - All about Beer at Cyprus - Όλα για την Μπύρα στην Κύπρο Copyright © 2010


All rights reserved