Μετά Το Ατύχημα… Ήπιε Μία ΜπύραDon't Drive Drunk

Ένας μεθυσμένος οδηγός που παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητό του την 1η Ιουνίου όταν δεν πήρε σωστά μια στροφή, έπεσε σε ένα ξύλινο φράχτη και το όχημα ανατράπηκε, άνοιξε άλλο ένα κουτί μπύρας όσο περίμενε τους διασώστες, διότι δεν είχε «τίποτε καλύτερο να κάνει», όπως είπε ο συνήγορός του σε νεοζηλανδικό δικαστήριο.

Ο Πολ Νάιτζελ Σνέντον, 47 ετών, κάτοικος του Πάλμερστον Νορθ, δήλωσε στην εφημερίδα Dominion Post μετά την προσαγωγή του στο δικαστήριο ότι «καθόμουν εκεί μέσα, προσπάθησα να ανοίξω τις πόρτες, δεν μπορούσα. Θυμάμαι ότι το φως δε λειτουργούσε και σκέφτηκα, αφού δεν πρόκειται να διαβάσω κανένα βιβλίο, λοιπόν, ας ανοίξω άλλο ένα κουτί».

     Ο Σνέντον, ο οποίος είπε σε έναν από τους αστυνομικούς που τον βρήκαν ότι έπινε «επί τέσσερις ημέρες χωρίς διακοπή», είχε ένδειξη αλκοόλ στην αναπνοή του, στην μέτρηση που έγινε, 1.191 μικρογραμμάρια ανά λίτρο- τετραπλάσια από το νόμιμο όριο των 400 μικρογραμμαρίων.

     Του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 1.100 δολάρια Νέας Ζηλανδίας (632 ευρώ) και του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για 10 μήνες.

     Ο Σνέντον, που τελεί σε διάσταση με τη σύζυγό του, πήγε να μεθύσει όταν απολύθηκε από το αρτοποιείο όπου δούλευε κι έμαθε ότι ο πατέρας του πάσχει από καρκίνο του προστάτη την ίδια ημέρα.

Πηγή : beer-pedia.com


1 σχόλια:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Δημοσίευση σχολίου 

Beer CY - All about Beer at Cyprus - Όλα για την Μπύρα στην Κύπρο Copyright © 2010


All rights reserved