Πιείτε άφοβα, κάνει καλό !!!


Την ίδια ώρα που διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελο, σύντροφος και φίλος των ποδοσφαιρόφιλων θεωρείται η μπύρα. Παρόλα αυτά πολλοί ανησυχούν για τις επιπτώσεις που έχει στον οργανισμό μας, καθώς και για τα κιλά τα οποία μπορεί να πάρουμε.

Η μπύρα είναι πλούσια πηγή βιταμινών, φυτικών ινών και άλλων υγιεινών ουσιών ενώ ταυτόχρονα έχει συγκριτικά με άλλα αλκοολούχα ποτά χαμηλή θερμογόνα αξία.

Όλα τα πιο πάνω προέκυψαν μετά από έρευνα που διεξήγαγε η Ακαδημία μπύρας η οποία είχε ως στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να απολαμβάνουν υπεύθυνα την μπύρα τους.

Η έρευνα απεκάλυψε πως όταν η μπύρα καταναλώνεται με αυτοσυγκράτηση τότε αποτελεί ένα από τα πιο υγιεινά αλκοολούχα ποτά.

Εκπρόσωπος της Ακαδημίας δήλωσε πως ο συνδυασμός των συστατικών της μπύρας μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητες για οστεοπόρωση.

Η έρευνα επίσης αποκάλυψε ότι λανθασμένα πολλοί πιστεύουν ότι η μπύρα είναι παχυντική καθώς και ότι παράγεται από χημικά.

Ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι με το να απολαμβάνεται ένα pint μπύρας σε μια μπυραρία ή μπαρ, βοηθά στον ψυχολογικό τομέα αφού πρόκειται για ιδιαίτερες στιγμές κοινωνικοποίησης.

Πηγή : sigmalive.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου 

Beer CY - All about Beer at Cyprus - Όλα για την Μπύρα στην Κύπρο Copyright © 2010


All rights reserved