Εγγραφείτε Τώρα και Κερδίστε ...


Φίλοι και Φίλες της Μπύρας, σας ευχαριστούμε καταρχήν για την στήριξη που δίνετε αυτές της πρώτες μέρες λειτουργίας της ιστοσελίδας μας. Σκοπός μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση σας γύρω από την αγαπημένη μας μπύρα, γιατί στο τέλος της ημέρας είναι κρίμα να μην απολαμβάνουμε σωστά και να μην είμαστε ενημερωμένοι για κάτι που αγαπάμε τόσο. 

Ένας δεύτερος σκοπός της ιστοσελίδας μας είναι να δώσει στους φίλους τις μπύρας την δυνατότητα να επωφελούνται ειδικών προσφορών μόνο γι’ αυτούς, είτε σε κάβες πώλησης μπύρας, χώρους διασκέδασης όπως και διαφορά άλλα προϊόντα. Εγγραφείτε συνδρομητής στην ιστοσελίδα μας και σας υποσχόμαστε ότι αρκετά σύντομα θα είμαστε κοντά σας με προσφορές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα. 

Ο τρόπος εγγραφής είναι πολύ απλός. Δεν χρειαζόμαστε σε αντίθεση με αλλά site κανένα προσωπικό σας στοιχείο. Αυτά ίσως ζητηθούν μελλοντικά σε περίπτωση που θα θελήσετε να επωφεληθείτε κάποιας από τις προσφορές μας. Για την ώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε λογαριασμό ή email σε ένα από τους τρείς παρακάτω πάροχους. Google, Yahoo και twiter. 

 Η διαδικασία δεν παίρνει περισσότερο από 20 δευτερόλεπτα ενώ αν δεν έχετε σε κανένα από τους 3 παρόχους λογαριασμό, θα χρειαστείτε μόλις λίγα περισσότερα λεπτά.

Με την εγγραφή σας ενημερώνεστε και πρώτοι για όλα τα νέα της ιστοσελίδας μας. 

 Τέλος αν είστε κάποιος επαγγελματίας που ενδιαφέρεστε να προωθήσετε με κάποια προσφορά τα προϊόντα σας μέσω της ιστοσελίδας μας, τότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου 

Beer CY - All about Beer at Cyprus - Όλα για την Μπύρα στην Κύπρο Copyright © 2010


All rights reserved