Επίσημη Πρώτη Για Την Grolsch Στην Ρουμανία


Μέσα στον Ιούνιο η SABMiller, μία από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες στον κόσμο, λανσάρει τη Grolsch στη Ρουμανία. Η απόφαση για την έναρξη του λανσαρίσματος πηγάζει από το γεγονός, ότι υπάρχουν Ρουμάνοι καταναλωτές μπύρας, όπου μέχρι σήμερα δεν είχαν παρόμοια μπύρα που να ταιριάζει στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής τους.

Η Ronald van Amerongen, σκηνοθέτης της καμπάνιας της Grolsch, δήλωσε: «Η Grolsch είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη μέσα από το μπουκάλι swingtop, την ξεχωριστή γεύση και το πλούσιο άρωμα της. Αυτή η χαρισματική, μη συμβατική πρόταση θα είναι η πρωτοπόρος για την Ρουμάνικη αγορά μπύρας, όπου υπάρχει ένα δυναμικό και δημιουργικό κοινό».

Η Grolsch θα ξεκινήσει στην αγορά της Ρουμανίας μέσω, υπαίθριων projects που δημιουργήθηκαν από μια ομάδα εικαστικών καλλιτεχνών, στο Midtown του Βουκουρεστίου, στις αρχές του καλοκαιριού. Η έναρξη της προβολής, θα είναι η πρώτη underground έκθεση στη Ρουμανία και ταυτόχρονα, η πρώτη έκθεση σύγχρονης τέχνης στο μετρό.

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε δημιουργήσει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο των τοπικών και διεθνών σημάτων και ως premium Ολλανδική μπύρα η Grolsch, θα που έχει καίριο ρόλο σε αυτόν το σημαντικό τομέα" λέει η Grant McKenzie, αντιπρόεδρος της εταιρείας marketing, Ursus Breweries. Η Grolsch αρχικά θα υπάρχει σε επιλεγμένα καταστήματα με το μπουκάλι swingtοop. Αργότερα θα διατίθενται επίσης σε κουτάκια και απλά μπουκάλια.

Λίγα λόγια για την SABMiller plc
Η SABMiller plc είναι μία από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες στον κόσμο με τα συμφέροντα της ζυθοποιίας και τις συμφωνίες διανομής σε έξι ηπείρους. Ευρύ χαρτοφυλάκιο της ομάδας των εμπορικών σημάτων περιλαμβάνει premium διεθνείς μπύρες όπως η Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Miller Genuine Draft και η Grolsch, καθώς και τις τοπικές μάρκες όπως Aguila, Kastro, Miller Lite, Snow και Tyskie. Η SABMiller είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές παγκοσμίως των προϊόντων της Coca-Cola.

Κατά το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου 2010, ο όμιλος ανέφερε $3,803 εκατ. κέρδη προ φόρων και έσοδα 26,350 εκατ. δολάρια. Η SABMiller plc είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια του Λονδίνου και του Γιοχάνεσμπουργκ.

Σχετικά με την Grolsch
Η Royal Grolsch NV είναι μια εταιρεία με ιστορία που ξεκινά από το 1615, καθιστώντας την μία από τις παλαιότερες και πιο επιτυχημένες ζυθοποιίες στις Κάτω Χώρες. Η Grolsch όμως δραστηριοποιείται στον τομέα των αλκοολούχων και σε πάρα πολλές άλλες αγορές.

Η Grolsch βρίσκεται στην πρώτη θέση παγκοσμίως, διαθέτοντας τις μοναδικές αξίες που τη διακρίνουν, δηλ. τη γεύση, την ποιότητα, την παράδοση, την αυθεντικότητα, τη φιλοδοξία και την απόλαυση που όλοι νιώθουν δοκιμάζοντας τη.

Από το 2004 η Grolsch έχτισε σύγχρονες εγκαταστάσεις ζυθοποιίας στο Enschede. Στις 12 Φεβρουαρίου έγινε θυγατρική της SABMiller plc.

Πηγή: beer-pedia.com from  %Vol Magazine, Χριστίνα Κουμαριανού (25 Ιουνίου 2010)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου 

Beer CY - All about Beer at Cyprus - Όλα για την Μπύρα στην Κύπρο Copyright © 2010


All rights reserved